ТЪРСЕНЕ ПРОФИЛ КОНТАКТ ДОСТАВКА
КОЛИЧКА0

Вашата количка е празна.

Свържете е с нас: 0889940651

Product was successfully added to your shopping cart.

За нас

Ние свързваме нашите клиенти с нашето ноу хау.

Сервиз, инженеринг, обучение – това са инструментите, които използваме, за да присъстваме по-бързо, по-близо и по-добре на пазара заедно с нашите клиенти. По-бързо: Защото използваме нашата преднина в разработките във Ваша полза. По-близо: Защото изслушваме точно и реализираме заедно с Вас продуктови решения. По-добре: Защото предвиждаме Вашите изисквания и ги свързваме с нашето ноу хау. Това, което се получава, допринася за успеха на нашите клиенти: технически премислени продукти и компетентно подпомагане в ежедневната практика.


Традиция и иновация

Тясна връзка 
Същността на нашия успех се базира върху взаимност, пълно доверие и ангажираност на нашите сътрудници, доставчици и клиенти. Като собственици, ние държим на тази тясна връзка. Тя е мярката за нашето действие и трябва да се приема и търси от всички служители.

THINK CONNECTED. 
Основен ключ за успеха на OБO е последователната непрекъсната насоченост към специфичните изисквания на нашите клиенти. Нашата цел: Продукти и системи, с които нашите клиенти работят с удоволствие и с които постигат успехи.

Обещанието на нашата търговска марка Think connected“ е нашият ясен сигнал, че ние сме дефинирали тази тясна връзка като централна компетентност и тя е залегнала в нашето предприятие. Само по този начин е възможно да се реагира бързо и гъвкаво на промените в потребностите и на променящите се пазари.


Пионерският дух създава иновативни системи:
30000 продукта за електротехническата инфраструктура на сгради

Качество и интелигентност 
Протичане на ток. Прехвърляне на данни. Контрол над енергията. Нашите системи се базират на интелигентни продукти с високо качество при оптимална съвместимост с тяхното приложение.

Иновационен потенциал 
Иновативни продукти и непрекъснато усъвършенстване на нашите системи съставляват основата за бъдещия успех на нашето предприятие. Нашите инженери работят всеки ден за това. Този иновационен потенциал е основен компонент от нашата фирмена култура и фирмена история.


Партньорство: тясна връзка с клиентите означава за нас: в думи и дела да бъдем там, когато и където има нужда от нас

Близост до клиентите и доверие 
Любезност, надеждност и компетентност допринасят за високо ниво на приемане, доверие и трайно сътрудничество. Основа на тези общи ценности е последователното ориентиране на нашето предприятие към желанията и изискванията на нашите клиенти. Главна позиция за нас заема тясното партньорство с нашите клиенти. За да го оптимизираме, тръгваме по нови пътища.

Съвет и съдействие 
Ние сме тук, когато се нуждаете от нас. Имате въпроси относно нашите продукти? Необходима Ви е помощ при монтажа ? Нуждаете се от подпомагане при планиране на сложни проекти? Нашите служители Ви подкрепят във всяка фаза на проекта. Независимо къде се нуждаете от нашата помощ. С непрекъснатото подобряване на нашата поддръжка във всяка фаза на съвместната работа, ние полагаме основния камък за истинско партньорство.

Бързина и надеждност 
Оптимални процеси и отработена логистика допринасят за това OБO продуктите да са навсякъде по света в точното време на точното място. При големи проекти ние предлагаме всестранна подкрепа от планирането до монтажа.