ТЪРСЕНЕ ПРОФИЛ КОНТАКТ ДОСТАВКА
КОЛИЧКА0

Вашата количка е празна.

Свържете е с нас: 0889940651

Product was successfully added to your shopping cart.

Разклонителни кутии

За да се убедите в предимствата на предлаганите продукти и начина на инсталация може да прегледате и кратките клипчета за някои от най-продаваните ни артикули като посетите този адрес: http://catalog.obo-bettermann.com/cps/rde/xchg/SID-8E48DA18-159ED26B/obo-bettermann/hs.xsl/-/de-de/animationen.html. Разнообразие от разклонителни кутии. Изберете подходящия за Вас тип разклонителна кутия. ОБО Беттерманн - вашият магазин за електроинсталационни материали.

Т-серия

Тук се намират нашите кутии от Т-серия. Всяка разклонителна кутия Т-серия се състои от термопластичен материал и се предлага в бяло или сиво.
Kъм продуктите

А-серия

Тук се намират разклонителните кутии от А-серия. Всяка една разклонителна кутия модела А-серия е направена от висококачествен термопластичен материал.
Kъм продуктите

Разклонителни кутии с висок капак

Разклонителни кутии за отктрит монтаж с висок капак
Kъм продуктите

В-серия

Тук се намират разклонителни кутии от В-серия. Кутиите от В-серия се състоят от аминопласт. Това прави всяка разклонителна кутия здрава и много устойчива.
Kъм продуктите

FireBox

Тук се намират разклонителни кутии от серия FireBox. Разклонителна кутия FireBox е подходяща за монтаж в сгради, с големи изисквания към пожарозащитните инсталации.
Kъм продуктите

Aquasit

Aquasit e двукомпонентни и са перфектно решение за електроинсталации в среда с много висока влажност. Лесни и надеждни за ползване.
Kъм продуктите